داراب بارگاهی در نشست خبری به مناسبت سی امین سال تاسیس بیمه سلامت در جمع خبرنگاران افزود: ۸۰درصد جمعیت تحت پوشش این بیمه جز دهک های زیر ۵هستند که خدمات را به صورت رایگان دریافت می نمایند.
وی با اشاره باینکه بیمه روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر تا دهک پنجم رایگان است افزود: در راستای حمایت از اقشار آسیبپذیر و کم درآمد، دهک یک تا پنج بهصورت رایگان تحت پوشش بیمهای قرار می گیرند و دهک های ششم تا نهم از ۸۰ تا ۵۰ درصد تخفیف پرداخت حق بیمه شامل آنها می شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر اظهارداشت : سال گذشته هزینه های پرداختی بیمه سلامت ۴۴۲ میلیارد تومان بود که این رقم درنیمه نخست امسال ۱۴۲ میلیارد تومان شده است .
بارگاهی افزود: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت کلیه خدمات شامل بستری، اورژانس و سرپایی شیرخوران و کودکان زیر ۷سال در مراجعه به مراکز تشخیصی و درمانی بخش دولتی دانشگاهی استان رایگان می باشد.
وی تعداد مراکز ارائه دهنده خدمات تشخیصی درمانی طرف قرارداد در استان بوشهررا ۵۷۵ مرکز عنوان کردو افزود: اداره کل بیمه سلامت استان تدابیری اتخاذ نموده که کلیه مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت شامل مطب پزشک ، داروخانه ، تصویربرداری ، آزمایشگاه غیرطرف قراردادهمکاری نیز در صورت تمایل به عقد قرارداد همکاری با ورود به سامانه esesrvices.ihio.gov.ir/psc قادر به ثبت درخواست خودبوده و کلیه مراحل عقدقراردادهمکاری بصورت الکترونیکی انجام می گیرد.
بارگاهی از افزایش تعهدات صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج خبردادو افزود: هزینه های متقبل شده از پنج بیماری به ۱۰۷ بیماری افزایش یافته است .
وی درادامه اظهارداشت: براساس مصوبه هیات محترم وزیران به اهداء کنندگان کلیه زنده پاداش تعلق می گیرد که مشروط به داشتن پوشش بیمه پایه فعال از هرسازمان یا شرکت بیمه گر درزمان انجام عمل پیوند می باشد.
بارگاهی خاطرنشان کرد : درسال گذشته کمک هزینه پیوند کلیه ۵۸ میلیون تومان بوده که امسال به ۸۳ میلیون تومان افزایش یافته است .
وی یادآورشد: ازاقدامات ارزنده سازمان بیمه سلامت ایران با توجه به سیاست های جمعیتی ومنویات مقام معظم رهبری درخصوص جمعیت جوانی هزینه های درمان ناباروری درتعهد بیمه ها قرار گرفته است و زوجین نابارور تاسن ۴۹ سالگی می توانند ازخدمات تشخیصی و درمانی ناباروری استفاده نمایند.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر به اجرای طرح دارویار اشاره کردو افزود: با اجرای این ارز اختصاص شده به جای پرداخت به شرکتهای دارویی به سازمانهای بیمه گر داده می شود تا به مصرف کننده نهایی تعلق گیردهرچند قیمت دارو افزایش یابد مابه التفاوت از سوی بیمه ها پرداخت می شود و بیمار هیچ گونه افزایش پرداختی نخواهد داشت .